Kepada yang berminat buka bisness Tokayaki, wajib baca ni... untung lumayan, permintaan tinggi

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :
MR TAKO

Mr Tako ialah satu jenama yang memasarkan makanan Takoyaki di Malaysia yang mula mendapat sambutan sejak tahun 2013 setelah ia diperkenalkan di pasaran oleh sepasang suami isteri yang pada waktu itu masih berkerja di pusat pendidikan di Cyberjaya.


Mereka mencipta jenama MR TAKO ini untuk menjadikan sumber pendapatan tambahan dan tidak menyangka bahawa permintaannya sangat tinggi.

Oleh kerana memikirkan komitmen yang harus diberi pada tugas dan pasukan di tempat kerja, maka mereka mengambil keputusan untuk melepaskan jawatan di pusat pendidikan tersebut supaya jawatan itu dapat disandang oleh individu yang boleh memberi tumpuan lebih baik pada tugasan.Bermula dari itu pasangan suami isteri itu terus fokus pada perniagaan takoyaki Mr Tako mereka.

Sehingga ke hari ini, disebabkan kesedapan, keaslian serta kualiti takoyaki keluaran Mr Tako, Mr Tako sentiasa menjadi tarikan dan pujian pelanggan dan jumlah keahlian Mr Tako telah mencapai 121 ahli dan 4 stokis di seluruh Malaysia.


Mr Tako masih mencari ahli dan bakal ahli untuk turut serta bersama membina kewangan dengan Mr Tako.

Kadar keuntungan perniagaan ini adalah 50% modal 50% untung.

Ramai ahli yang telah berjaya mengubah pendapatan mereka kearah yang lebih baik setelah bersama dengan Mr Tako kerana mereka dilatih dan diajar untuk bina kewangan dan urus kewangan dengan baik.Kesemua 4 stokis ini bermula dengan menjadi ahli biasa dan berkembang menjadi stokis setelah mereka merasai kenaikan kewangan mereka.

Sertai Mr Tako dan jom baiki kewangan anda sekarang.

Pilih pakej bisness Tokayaki 
anda sekarang:
Pakej 1 = RM789.00
Pakej 2 = RM1499.00
Pakej 3 = RM1999.00

Untuk maklumat lanjut sila hubungi 01110763979 ATAU terus melalui WhatsApp:

FITORA HOLDING SDN BHD 
GM-1A, Jalan PP5D/1,
Taman Putra Perdana, 
47100 Puchong, 
Selangor.

*Waktu Operasi*
Isnin - Sabtu = 9.00am - 6.00pm
Ahad = CutiTiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.