Enam (6) rahsia kecantikan dan kesihatan EIGHTSEVEN PATI PRUN yang perlu anda tahu

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :
KEBAIKAN EIGHTSEVEN PATI PRUN


1. MENGHALUSKAN DAN MELEMBABKAN KULIT
Kandungan vitamin E yang tinggi dalam EightSeven Pati Prun ini mampu menghaluskan dan juga melembabkan kulit dari dalam dan luar tubuh.

2. MENCERAHKAN KULIT
Tidak disangkal lagi bahawa khasiat atau kelebihan vitamin E untuk kulit wajah, salah satunya adalah mampu mencerahkan kulit tubuh dan wajah. EightSeven Pati Prun mempunyai khasiat yang sama dengan vitamin E kerana bahan utamanya adalah vitamin E semulajadi. EightSeven Pati Prun bukan hanya mencerahkan kulit wajah sahaja, sebaliknya seluruh tubuh sehingga membuatkan kita nampak cantik secara semulajadi.

3. MEREMAJAKAN KULIT
Pengambilan EightSeven Pati Prun secara rutin juga berupaya membantu meremajakan kulit dengan cara menghilangkan kedutan halus yang mula timbul di sekitar wajah dengan lebih cepat serta membuatkan kulit menjadi lebih muda kembali.4. MENGATASI MASALAH KULIT KERING DAN MENGELUPAS
Ramai di antara kita yang mengalami masalah kulit kering dan mengelupas. Cuaca, suhu dan kurang minum air kosong juga boleh membuatkan kulit terhidrasi. Vitamin E secara aktif dapat digunakan untuk mencegah kulit kita daripada mengelupas. Kulit mengelupas biasanya terjadi seiring dengan keadaan kulit wajah kita yang kering.

5. MENCEGAH KEROSAKAN SEL KULIT WAJAH
Apabila usia semakin meningat, kulit wajah mempunyai kecenderungan kehilangan kemampuan dalam menghasilkan kolagen yang dapat membuatkan kulit wajah kelihatan lebih anjal. Pada ketika inilah kerosakan sel kulit wajah dapat dilihat seiring dengan pertambahan usia kita.


6. DETOX DAN DETOX USUS
Detox atau yang sering disebut detoxification / detoxication merupakan proses pembuangan racun, bergantung kepada bahagian tubuh mana yang ingin kita detox

1001 penyakit berpunca dari usus yang bermasalah bererti kita melakukan proses pembuangan pada racun-racun yang menapak pada usus kita

Fungsi EIGHTSEVEN PATI PRUN untuk kesihatan

 • Membantu dalam proses detox usus dan membantu perkembangan bakteria 
baik di usus.

 • Membantu memperbaiki proses penyerapan di usus, terutamanya untuk yang terlalu gemuk atau terlalu kurus. Terlalu gemuk/terlalu kurusm enandakan adanya permasalahan pada proses penyerapan di usus kita.

 • Membantu dalam menyingkirkan bakteria jahat yang menapak di usus kita dan dapat menyebabkan berbagai penyakit. 1001 penyakit berpunca dari usus yang bermasalah.

 • Membantu melancarkan pembuangan air besar atau sembelit (Normalnya kita harus buang air besar dalam sehari 1-2 kali).

 • Membantu melancarkan pembuangan air besar yang tidak lancar/sedikit-sedikit.


- PRODUK TEMPATAN
- MACAM INNERSHINE
Made in Malaysia
Muslim Product
Disahkan HALAL oleh JAKIM
Disahkan selamat oleh HACCP
Kilang yang bertaraf GMP
Kilang berdaftar MeSTI
*agent & stokist wanted!

Page : 87 Eight Seven HQ
IG : @87.eightseven.hq

Untuk tempahan sila hubungi 0192346045 ATAU terus melalui WhatsApp:

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.