XP XTREME pusat jualan pelbagai Performance Part dan aksesori kereta khusus untuk peminat Automotive

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :
Menjual barang performance part dan accesories kereta.


XP XTREME adalah milik 100% Bumiputera Muslim. berpengalaman dalam menjual pelbagai barangan performance parts dan accessories kereta.

Tidak ramai Bumiputera Muslim yang berada di dalam perniagaan jual beli barangan kereta, kebiasaannya dimonopoli oleh bukan Muslim. Tetapi Alhamdulillah, XPXTREME sudah berada di dalam perniagaan ini lebih dari 5 tahun.
XP XTREME mempunyai lebih dari 2000 jenis performance parts khususnya kereta-kereta JDM seperti Mitsubishi, Honda, Toyota, Proton, Perodua dan lain-lain.

Antara barangan yang di jual di sini adalah intercooler, turbo, radiator, meter, dan banyak lagi.

Antara kelebihan barangan di XP XTREME adalah menyediakan warranty untuk setiap parts yang dibeli oleh customer dan juga khidmat free consultation untuk customer yang ingin upgrade kereta mereka.


Antara kelebihan lain, menyediakan khidmat penghantaran pos kepada customer worldwide, Malaysia mahupun luar negara. XPXTREME juga menjaga kualiti packing dan perlu lepas Team QC sebelum di post. Percaya dengan servis yang professional untuk memastikan customer berpuas hati dengan barang yang diterima, sesuai dengan tagline "deliver to perform".


Jadi jika anda semua adalah peminat motorsport dan ingin mencari parts untuk upgrade kereta anda, jemput dtg ke kedai kami dan  XPXTREME  akan menyediakan perkhidmatan terbaik untuk anda !

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi 0169500078 ATAU terus melalui WhatsApp:

XPXTREME PERFORMANCE
35,Jalan Bola Jaring 13/15,
Seksyen 13,
40100 Shah Alam,
Selangor

Dibuka setiap hari: 9.00am-6.00pm


LIKE & FOLLOW FB : Kriss Merah Media
Dikuasakan oleh Blogger.