Sonic System Solution: kedai pembekal sistem keselamatan milik Muslim

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :
*PEMBEKAL & “_INSTALLER_” ALATAN KESELAMATAN MUSLIM YANG TERBESAR DAN BERPENGALAMAN DI KELANTAN*

Kepada mereka yang sedang mencari syarikat milikan penuh *Bumiputera MUSLIM* yang menyediakan perkhidmatan pemasangan serta membekal alatan keselamatan seperti CCTV, Door Access, Fingerprint, Time-Attendance, Alarm System, Autogate System dan pelbagai lagi, ini adalah jawapannya iaitu

 SONIC System Solution.Membawa slogan “Your Expert & Professional Security Solution” pakar dan profesional dalam penyelesaian keselamatan kediaman dan pejabat anda. Syarikat ini berpusat di Jalan Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan (Depan Maahad Muhammadi Lelaki). Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang alatan keselamatan untuk kediaman, pejabat, sekolah, butik dan lain-lain. SONIC membawakan produk/jenama alatan keselamatan yang berkualiti tinggi serta mampu milik untuk anda.

RISAU AKAN KESELAMATAN keluarga atau perniagaan anda!! Kini anda tidak perlu risau lagi, ini kerana bagi pemilik rumah, usahawan, dan pemilik perniagaan yang berada di sekitar KELANTAN & TERENGGANU, anda boleh dapatkan perkhidmatan kami dengan harga yang sangat berpatutan serta mampu milik.

Berikut antara perkhidmatan yang kami tawarkan:

- Sistem Televisyen Litar Tertutup (CCTV)
- Sistem Penggera Keselamatan (Alarm System)
- Sistem Kehadiran (Time Attendance / Fingerprint)
- Sistem Pagar Automatik (Autogate System)
- Pendawaian elektrik serta pemasangan peralatan elektrik (Contoh: lampu / kipas / “water-heater” dll.)DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 5% hingga 10% bagi mereka yang “LIKE” Pages : SONIC SYSTEM SOLUTION & KEMPEN SOKONG PRODUK MUSLIM

Untuk maklumat lanjut mengenai PROMOSI serta PRODUK boleh terus ke  Facebook kami

Klik>>https://www.facebook.com/sonicsystemsolution/ 

atau anda boleh terus hubungi kami melalui WhatsApp


Kami juga menawarkan harga borong dan runcit yang menarik kepada pengusaha / “installer” / “reseller” yang ingin mendapatkan pelbagai jenis alatan keselamatan.

Sokong MUSLIM untuk MUSLIM !!Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.