Dapatkan segera Minyak Kelapa Dara Nabeela (produk Muslim)

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :
Minyak kelapa dara NaBeela dibuat dari kelapa yang terpilih dari Bagan Datuk diproses tanpa habat tanpa bahan kimia, Asli, bersih dan suci.

Baik untuk bayi, kanak-kanak dan dewasa.
Sesuai untuk kulit,rambut dan kesihatan.

Harga:

100 ml spray RM20
125ml RM25
300 ml RM60
500 ml RM90
Pemborong dan reseller di alu2kan ..harga istimewa

Kini lebih mudah nak beli Minyak Kelapa Dara NaBeela melalui WhatsAppKHASIAT MINYAK 
KELAPA DARA

Orang tua, dewasa, remaja, lelaki, wanita, kanak-kanak, bayi, pesakit kronik, wanita mengandung, wanita bersalin, pasangan yang sukar dapat zuriat; mereka semua boleh mengamalkan MINYAK KELAPA DARA. Pendek kata, semua orang boleh.

Ini kerana, kandungan sifat asid laurik yang semulajadi dalam minyak kelapa dara ini sangat sesuai untuk sel-sel dalam manusia, sejak dari baru lahir hingga ke orang tua. Sifatnya  juga mampu melawan pelbagai penyakit termasuk melawan penyakit kronik seperti kanser, alzheimer, parkinson, lumpuh, jantung, jangkitan kuman dan pelbagai lagi.


Kini lebih mudah nak beli Minyak Kelapa Dara NaBeela melalui WhatsAppKecantikan  Luaran:

Minyak Kelapa Dara sesuai untuk mengubati sakit kulit seperti kudis buta, kurap, panau, bersisik, ruam, ruam lampin, luka, tumit pecah, jerawat , telinga benanah,   serta resdung, batuk kering, sakit kuning dan lain-lain.

Minyak Kelapa Dara membantu mengurangkan berat badan dan kegemukan berlebihan dengan meningkatkan kadar metabolisme

Minyak Kelapa Dara digunakan oleh tubuh untuk menghasilkan tenaga dengan pilihan untuk disimpan sebagai  lemak-lemak dieter yang lain.

Minyak Kelapa Dara jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus.

Minyak Kelapa Dara mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.


Kini lebih mudah nak beli Minyak Kelapa Dara NaBeela melalui WhatsApp


Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan  kulit anda.

Minyak Kelapa Dara mengurangkan masalah rambut gugur dan kelemumur.

Kesihatan Dalaman :

·         Minyak Kelapa Dara meningkatkan tenaga dan daya tahan dari segi fizikal dan mental (atlit sukan US & Eropah banyak menggunakannya).

·         Minyak Kelapa Dara memperbaiki dan mengurangkan masalah kesakitan pencernaan serta penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino yang dapat dilarutkan lemak.

·         Minyak Kelapa Dara melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetes.

·         Minyak Kelapa Dara mengurangkan stress pada pankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh serta membawa fungsithyroid.

·         Minyak Kelapa Dara meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. Ia juga, melindungi diri dari serangan osteoprosis.

·         Minyak Kelapa Dara memperbaiki kinerja dan mencegah risiko sakit jantung kerana minyak ini tidak mengandungi kolestrol yang tinggi pada darah.

·         Mencegahatherosclerosis dan stroke serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi.

Meningkatkan Daya Tahan Tubuh :

·         Minyak Kelapa Dara mengandungi dan membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kanser, seperti kanser payudara dan kanser colon.Kini lebih mudah nak beli Minyak Kelapa Dara NaBeela melalui WhatsApp


·         Minyak Kelapa Dara berfungsi sebagai antioksidan seta mengurangkan radang kronik.

·         Minyak Kelapa Dara membantu melindungi tubuh dari radikal bebas yang berbahaya yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif.

·         Minyak Kelapa Dara meredakan gejala-gejala yang dihubungkan degan benign ”Prostatic Hyperplasia” (pembesaran prostate).

·         Mengurangkan tekananepileptisdan membantu melindungi tubuh kita dari penyakit ginjal dan infeksi kandung kemih.

·         Membantu mencegah sakit Lever dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain.

Membunuh Virus, Bakteria dan Kulat :

·         Minyak Kelapa Dara membunuh virus yang menyebabkanMononucleosis, Influenza, Hepatitis C, cacar air danHerpes.

·         Minyak Kelapa Dara membunuh bacteria yang menyebabkan Pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, Meningitis danGonorrhea.

·         Minyak Kelapa Dara membunuh kulat yang menyebabkan Cabdida, Jock Itch, kadas dan infeksi yang lain.

·         Minyak Kelapa Dara melemahkan dan membunuh cacing pita,lice, giardia dan parasit.

·         Minyak Kelapa Dara membunuh kulat, bakteria dan virus.

Hubungan Suami Isteri

·         Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang (elastic).

·         Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural).

·         Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan).

Proses penyediaan Minyak Kelapa Dara
Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.