Johor Bahru, jom turun sokong kedai spare part kereta Melayu

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :

Serius aku cakap, susah sangat nak jumpa kedai spare part kereta kepunyaan orang Melayu, jangankan kedai spare part, kedai service aircond, ketuk body dan cat pun susah..

Alhamdulillah ada saudara kita sahut jihad fardu kifayah ni... orang Johor Bahru boleh serbu ..


Siapa kata orang Melayu malas??????

Siapa kata orang Melayu tak pandai berniaga bab spare part kereta?



cantik dan kemas kedai dia beb


Senyum je customer kita ni... tahniah sokong usahawan Melayu



Yang tak dapat turun, tolong sangat-sangat viralkan

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut








Dikuasakan oleh Blogger.