IrZI Halal Mart menyokong produk IKS muslim.

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :
Assalam komrad semua.

Kali ni aku nak bawa korang semua ke tanah bertuah Tok Ku Paloh , Terengganu Darul Iman, lebih spesifik lagi kawasan Chukai.

Disini terdapat sebuah kedai milik Muslim yang dikenali sebagai IrZI Halal Mart yang mana turut serta ambil bahagian dalam jihad ekonomi memasarkan produk-produk IKS tempatan yang rata-ratanya pengusaha Muslim.

Kita semua sedar teramatlah susah nak memasarkan produk Muslim kerana kekurangan pasaraya-pasaraya milik Muslim khususnya di kawasan bandar dan itulah sebabnya menjadi fardu kifayah umat Islam mempunyai kedai runcit sendiri.

Ok, apa yang istimewa IrIZ Halal Mart ni..Irzi Halal Mart  menawarkan hampir 1700 pelbagai produk keperluan muslim seperti produk makanan sejukbeku, minuman,  barangan dapur,  makanan sunnah, produk kesihatan, herba & penjagaan diri, produk cucian serta haruman tempatan. Hampir 70 peratus produk makanan dan minuman kami adalah dibekalkan oleh pengusaha IKS  muslim tempatan yang payah ditemui di kedai2 runcit,  pasaraya-pasaraya atau hypermarket di sekitar Kemaman.Kami di Irzi Halal Mart sentiasa komited dlm membekalkan  barangan muslim keperluan harian anda yang halalan toyibban. Anda tak perlu was-was di dalam produk-produk yang ada di kedai kami.
Jom bertandang ke IRZI HALAL MART. Jazakallahu khairan kathira.

Kedai kami terletak di Kg Jaya
➡ Sebelah kiri Jalan Air Putih dari simpang Mak Cili  menghala ke Bandar Chukai berdekatan akademik jarum berlian dan kuil hindu.

➡ Bersebelahan RP Tomyam.
➡sebelum Kuil Hindu Chukai
🕡 Dibuka setiap hari jam 8.30 pagi - 7.00petang kecuali jumaat 8.15pg - 12.30 thari dan 3.45 ptg ke 7.00 mlm.

Untuk maklumat lanjut boleh terus WhatsApp dengan klik nombor telefon dibawah

Klik==> 0199272428

Sila klik di link ini. dibawah untuk maklumat lanjut di facabook page kami

https://www.facebook.com/IRZIHALALMART/Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.