gOOsebeRRy Computer Service kedai komputer milik Muslim

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :
Assalam Komrad, salam satu semboyan

Aku teruskan lagi siri selongkar dan bongkar untuk tolong peniaga-peniaga Muslim biar orang kita kenal dan menyokong diaorang maju dalam bisness.

Ok kali ni aku nak up satu kedai servis komputer Melayu Islam yang berpusat di Hutan Melintang , Perak...


gOOsebeRRy Computer Service

Apa service yang diberikan untuk customer

gOOsebeRRy COMPUTER SERVICE
* Latest eSports games
* Online and offline games
* MS Office, A4 printing, scan and photocopy
* Internet service
* Format, repair & selling PC and laptop parts
* Established in Hutan Melintang, Perak



Nama tauke:
D. Iskandar Bin Kamarozaman

alamat:-
No 8 Lorong Perdana 1,
Taman Perdana,
36400 H. Melintang, Perak
Kalau korang nak info lebih lanjut berkenaan gOObeseRRy Computer Service, terus direct WhatsApp tauke, klik jer nombor telefon kat bawah ni...
Klik==>> 0123128786 









Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.