VIDEO ikan ape ni ? sama saiz ditelan macam tu jer

Iklankan produk dan perniagaan anda bersama kami, maklumat lanjut


Kongsikan :

Inilah ikan Wel Catfish sedara mara ikan tapah, ikan ni dah mengancam ekosistem sungai banyak negara sebab main baham je apa yang lalu depan mata termasuklah manusia sekalipun. Ikan ni boleh membesar sehingga berat ratusan kg..






Ikan makan ikan

Dengan rasa tak bersalahnya beliau menelan member se'akuarium'..dahsyat!!

Posted by Marhaen TV on Sunday, 12 March 2017



Like dan Follow kami di Facebook Kriss Merah Media








Dikuasakan oleh Blogger.