Memang stylo kain pelikat moden jenama IDAMAN EKSKLUSIF, memang patut beli!!!

Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak viralkan sila WhatsApp >Klik Disini<

Untuk carian produk Muslim
sila masukkan carian anda di bawah


KAIN PELIKAT MODEN 
JENAMA IDAMAN EKSKLUSIF


Bila ke masjid selalunya mesti bawa kunci dan wallet. Tapi bila pakai kain pelikat, wallet dan kunci letak kat karpet. Tak best betul. Bila nak tahiyat akhir, tak selesa ja bila kunci, hand phone kat celah kaki. #KainPelikatModen ada poket. Best kan!!
Bro.. bila ke masjid tak syok la pakai seluar. Dah pakai baju Melayu, pakai kain pelikat la baru betul. Tapi kacau betul kalau nak pergi bilik air. Haihhh... mana nak letak wallet, kunci, hand phone?? 



#KainPelikatModen ada poket. Berzip pulak tu!! Memang terbaik lah!

Kain Pelikat Moden ini mudah nak pakai 
Aku ada member, kesian laa.. dulu sihat walafiat. One day ada penyakit. Kekal berbaring kat katil. Bro, #KainPelikatModen ni cukup bermanfaat kat dia. Korang tahu tak orang tak sihat tak larat pakai seluar? Nak uruskan pesakit, lagi senang kalau pakai kain pelikat. #KainPelikatModen lagi membantu!




Kain Pelikat Moden ini mempunyai pelbagai saiz Fizikal masing-masing mana sama bro. Bro tak terfikir ke orang yang size XL atau XXL? Takkan pergi masjid nak pakai seluar jeans? #KainPelikatModen kan ada size XL dan XXL. In sha Allah tak akan londeh punya! Siap tali rahsia sebagai anti londeh! Terbaiklah IDAMAN EKSKLUSIF!!

Korang ok ke bila pakai kain pelikat orang nampak perut tu kembung. Dah la pinggang size XL,nak kena gulung lagi kain pelikat tu. Haih.. tak best betul. Wow!

#KainPelikatModen tak payah gulung pun. Nipis ja kat perut. Baru la smart pakai. Yey!
Aku ni pantang betul kalau keluar rumah tak smart. Pakai kain pelikat, aku mesti nak nampak kemas. Kejap-kejap kena buka dan lipat balik. Kejap-kejap rasa longgar. Tak macho langsung lipat depan orang. #KainPelikatModen , pakai sekali ja. Kekal kemas sampai habis. Berlari ke... lompat ke... tetap kekal kemas. Tak payah lipat semula. Memang ohsem!



Kain Pelikat Moden ini sesuai juga untuk anak-anak

Sis.. anak-anak yang pergi asrama dah ramai ibu mereka belikan #KainPelikatModen. Seronok betul anak-anak terima Kain Pelikat Moden. Kalau sayangkan anak-anak, hadiahkan untuk mereka. Anak-anak ni aktif,cukup selesa dengan Kain Pelikat Moden sebab kekal kemas dan berpoket.

Ayah nak pergi Umrah. Tapi ayah dah biasa pakai kain pelikat. Nak buat tawaf kan aktiviti lasak tu. Hadiahkan  Ayah Kain Pelikat Moden. Ayah mesti puas hati. Kelengakapan Umrah pun ada shirt berpoket dan berzip. #KainPelikatModen pun berpoket dan berzip jugak, boleh tawaf dan kain pelikat kekal kemas .



Jenama Idaman Eksklusif ni untuk Kain Pelikat Moden adalah yang pertama kat Malaysia jenis semi instant,berpoket,poket berzip,ada untuk semua size. Semua lelaki mesti ada Kain Pelikat. Senang sangat nak buat sale. Bro.. pilih sendiri nak jadi Dropship ke Ejen. Buat duit beb!



Harga mampu milik. #KainPelikatModen untuk semua peringkat masyarakat. Kalau dah mampu milik, apa yang susah nak menjual? Untung runcit pulak besar! Huih! Jadi Ejen la beb.. orang Sabah Sarawak pun boleh, orang semenanjung lagi la boleh.. watsapp terus

Kain Pelikat Moden ni 100% keluaran Bumiputra Melayu Islam pertama reka design kain pelikat semi instant.

IDAMAN EKSKLUSIF telah memperkenalkan produk yang dinamakan sebagai KAIN PELIKAT MODEN sejak September 2016 lagi.

Kain Pelikat tradisional tetapi telah diberi nafas inovasi baru dijadikan semi instant dan berpoket.

Harga asal RM127, untuk dapatkan harga promosi sila hubungi 0198835667 ATAU terus WhatsApp:




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak viralkan sila WhatsApp >Klik Disini<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.