Order sekarang SAGU KARAMEL UMI ramai dah repeat order, sedap sangat !

Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak viralkan sila WhatsApp >Klik Disini<

Untuk carian produk Muslim
sila masukkan carian anda di bawah


Assalam komrad,

Pernah rasa sagu karamel? memang sesuai sangat nak dijadikan pilihan pencuci mulut selepas makan.... so kali ni aku nak up Sagu Karamel Umi



Aku sendiri dah banyak kali repeat order... rasa lemak dan manisnya pun sedang-sedang je... takde manis sangat.. memang sedap!

Bahan yang digunakan :

gula melaka
Sagu
Susu cair



Sagu Karamel ni dijual dalam dua saiz bekas dengan harga yang berbeza

Harga RM1.00 Sebekas

Harga RM2.00 Sebekas

Sedia menerima tempahan untuk tujuan majlis kenduri dan pelbagai jamuan majlis rasmi.




Untuk menempah SAGU KARAMEL UMI boleh terus order melalui WhatsApp, klik button dibawah ini


SITI NORZIHA SHAHBUDIN
SAGU KARAMEL UMI/ SAGU GULA MELAKA
NO A40 PARIT 3 SG HJ DORANI 45300 SUNGAI BESAR SELANGOR DARUL EHSAN
HP: 0164790896



Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak viralkan sila WhatsApp >Klik Disini<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.