Nurul Izzah Signature : Syarikat kontraktor binaan dan pakar reka bentuk dalaman milik Bumiputera Muslim


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,


Apa sebenarnya KEPAKARAN Nurul Izzah Signature dalam bidang INTERIOR DESIGNER & CONTRACTOR ni?




Nurul Izzah Signature (NIS) Design & Build sebenarnya pakar DESIGN & BUILD 360 darjah.

NIS Design & Build  menyediakan reka bentuk dan perkhidmatan pembinaan yang sesuai dengan Citarasa, gaya dan anggaran pelanggan kami. 


Kami merupakan salah satu syarikat 100% Milik Bumiputera Muslim di Malaysia dalam bidang ini

Kami menyediakan sokongan dan perkhidmatan kepada arkitek dan pereka dalaman.

Apa dia DESIGN & BUILD 360 darjah?

✔️ Rumah/ Pejabat/Kedai sekarang, tapi dah lama, nak rombak semua bagi nampak baru, tambah ruang baru, tambah bilik, atau besarkan ruang

✔️ Rumah baru beli, tapi rumah lama, location cantik, so nk total make over. Boleh tingkatkn value hartanah lepas siap transform





✔️ Rumah Teres corner lot, tanah tepi banyak, boleh buat sebijik rumah lagi dan swimming pool atau indoor garden

✔️ Rumah semi-D, tanah tepi luas, nak extend rumah ke tepi lagi, tapi nak design dalam yang siap dengan indoor garden dan water feature, ruang-ruang utama bersambung dengan taman dalam rumah

Bila nak design total design & build, rumah anda adalah sgt special kerana mengikut kehendak dan keperluan anda shj, custom made

✳️ Yang tak nak design rumahnya sama dengan orang lain.






✳️ Yang nak kan idea2 yang baru dan design BERANI untuk rumahnya

✳️ Yang sayang dengan rumahnya dan location sekarang tapi nakkan design yang terbaru dan terkini dan mampu tahan 10 tahun perubahan arus trend .

✳️ Yang malas nak pening dengan construction rumah dan nak serahkan kepada trusted professional sahaja. (Especially yang dah pernah lalui process construction)

✳️ Yang tak nk try and error dan rugi banyak masa dan wang dalam process mencuba tu

✳️ Yang nak make sure dia laburkan wang pada rumah yg betul dengan hasil yang memuaskan hati

Lokaliti perniagaan kami di Tanjung Malim, seluruh Selangor dan Kuala Lumpur.

Kami juga mempunyai kilang yang terletak di Gombak, Selangor yang dipunyai 100 peratus Bumiputera Islam




Jika anda memerlukan perkhidmatan Nurul Izzah Signature, anda boleh terus hubungi kami melalui WhatsApp dan Facebook 





VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah



Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.