Dapatkan segera rempah Nasi Arab al-Bayt (produk Muslim)

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Ada tak kat sini penggemar nasi Arab? mesti korang pun ada rasa nak masak sendirikan, so kali ni aku nak up satu produk rempah nasi Arab yang memudahkan kita menyediakan menu nasi Arab secara mudah dan lazat



[Rempah Arab Al-Bayt]

Anda masih belum rasa makanan dari Yaman?

Set Nasi Mandy Ayam Saudi & Nasi Mandy Kambing Yaman.

Setiap kotak ada beras dan rempah, cukup untuk 5 org makan per kotak.





Follow shj instruction di kotak InShaAllah menjadi!

Beras Basmathi super long dan rempah tumis.

Pengilang dari Melaka dan produk muslim.
Hubungi:

http://www.wasap.my/60134059298/mandy

#ProdukMuslimHQ
#ProdukMuslim
#SokongProdukMuslim


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.