VIDEO Dicabar makan cili "Naga Viper" tak sangka sampai jadi macam tu


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<




Nak sangatkan sahut cabaran kawan-kawan untuk makan cili Naga Viper yang merupakan antara cili terpedas didunia..


Naga Viper antara cili yang terpedas didunia tapi bukanlah yang paling pedas... itupun katanya sampai ada yang meninggal dunia sebab sesak nafas selepas makan cili ni... korang tengok video bawah ni.. macam nak mati dah brader tu dibuatnya





Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.