VIDEO Bahaya guna telefon masa tengah charge

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Jangan asyik sangat dengan handphone sampai tak sedar bahaya yang menanti..

Dah diberitahu... masa tengah isi minyak jangan main habdphobe, jangan caj malam-malam pastu korang kelaut tido.. maut nak ooii..

Lagi satu yang tak berape cerdik korang tengah caj, jangan bergayut telinga dekat phone layan bff korang tu macam kat video bawah ni... nasib baik tak bersepai kepala





Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.