Ungku Royal Spread Chocolate, produk campuran coklat dan hazelnut keluaran Muslim

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Ada peminat Nutell@ tak kat sini?

Nak cuba produk terbaru di pasaran?

Jom cuba Coklat + Hazelnut Spread..Keluaran Ungku's Royal Spread.. InsyaAllah tak menyesal..


Rasa seakan2 Nutell@ tau tapi lagi terasa Hazelnut dia sbb kita letak chopped Hazelnut..makan tu memang terasa crunchy Hazelnut tu..


Kenapa kena cuba kalau boleh beli jenama lain kat Pasaraya popular ???

SEBAB Ungku's Royal Spread ni....


Homemade
Freshly made upon order
Produk Muslim
TANPA PENGAWET
TANPA PEWARNA TIRUAN
Bersih dan bahan2 yang digunakan diiktiraf Halal JAKIM

Ada jaminan refund tau kalau tak berpuas hati dengan kualiti produk kami.

Kepada yang berminat untuk mendapatkan Ungku Royal Spread atau mahu menjadi Stokis, terus order melalui WhatsApp, klik nombor telefon dibawah

KLIK >>> 0136046597

Harga Produk

➡️Glass Jar
➡️200 gm RM 7.90

➡️Plastic Cup (bekas plastik mcm bekas kaya)
➡️150 gm RM 5.50

Produk Homemade berlokasi di Bukit Jalil



Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.