Sosej dan Patty Burger jenama Khayr keluaran Muslim

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Kita biasa makan sosej dan burger .. tentu kita nak pastikan sosej dan patti burger yang dimakan diyakini halal serta kalau boleh nak jenama yang dikeluarkan oleh pengusaha Muslim

Hari ni aku nak up sosej dan patti burger keluaran Muslim daripada jenama Khayr


SOSEJ & PATTY BURGER SIHAT dari #KhayrBrand!

ANAK SUKA MAKAN SOSEJ?

TENGAH DIET & CARI HEALTHY FAST FOOD?

Jom borong produk #Viral #KhayrBrand! .

Kenapa Viral? Sebab ramai Fitness Coach & Dietician  recommend Healthy Fastfood ni kat client dorang!  Mommy-mommy yang nak anak makan Healthy Food je pun, pilih brand ni uols!

6 SEBAB PRODUK NI SPECIAL & UOLS KENA TRY :-

📌  Menggunakan Isi ayam & daging sebenar (lean meat)
📌  Tanpa MSG,  Pewarna & Pengawet.
📌  Produk Muslim Halalan Toyyiban
📌  Casing Sosej dari Selulos Tumbuhan (bukan haiwan)
📌  Tidak menggunakan Mechanically Deboned Meat (MDM)
📌  Memilik Sijil Halal JAKIM





FEEDBACK DARI FITNESS TRAINER, COACH & CHOOSY MOM :-

"Macam mimpi je kat Malaysia ada healthy hotdog! Selalu jealous tengok fitness models di overseas makan healthy hotdog.  Murah pulak tu! " - feedback #CoachAdilin Alin,  Owner #FixMeStudio Setiawangsa .

" Bagus produk macam ni. At least ibu bapa ada pilihan untuk beri makanan yang lebih baik untuk anak2. Tanpa MSG dan 90% adalah isi.. bukan lemak.. Jauh lebih baik dari yang di pasaran. Rasa pun sedap! "  - Cip #KhairulDietitian, Ikon Dietitian JK1M8

"  Tq kenalkan Tie sosej yg sihat ni... Sejak tau ingredients yg digunakan oleh jenama  yg lain Tie memang dah stop tak bg kids

7 PILIHAN UNTUK PELANGGAN BIJAK

1. Sosej Asli
2. Sosej Lada Hitam
3. Sosej Cili
4. Patty Burger Ayam
5. Patty Burger Daging
6. Meatball berserta Sos Lada Hitam
7. Koktel Ayam


Tengok video promo dibawah


Harga 1 pek :
↪ Sosej, Patty & Meatball : RM15.00
↪ Koktel : RM16

Mahal?  Harga setanding kualiti Sis & Bro. Kalau uols pergi kat Jaya Grocer, Village Grocer atau Cold Storage, harga lagi Wow! Sebab packaging dorang superb kan.. .

Nak harga murah? Jom borong!  MOQ serendah 30 pek dengan harga RM345, boleh share dengan kawan ofis, fitness & Gym tu. .

📌. Produk ni takde jual kat Supermarket ke?

Takde Sis & Bro. Produk #Khayr hanya boleh beli melalui ejen je. Sebabnya kami company kecil, belum mampu nak letak stok kat kedai dan tunggu 60 hari untuk dapat payment.

Cuma ada beberapa tempat yang ada #HalalMart sudi  jual produk kami. Tq Bossku!

NAK ORDER? NAK JADI EJEN?
Jom whatsapp sis!

www.KhayrFrozen.com



Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.