Sokong kedai Tayar Cahaya Masai , kedai tayar Melayu Islam


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


Kalau sebelum ni aku tiup semboyan untuk sokong kedai spare part milik Melayu di Pulau Pinang dan satu lagi di area Kempas di Johor Bahru.

Kali ni aku tiup semboyan satu JOHOR lebih-lebih lagi yang berada di area Masai untuk terjah kedai tayar Cahaya Masai yang menjual tayar baharu dan terpakai. Sama-sama kita kasi senyum sama tauke kedai sokong bisness orang Melayu kita.


Menurut tauke kedai, disini terdapat promosi Tayar Baharu, Brand Silverstone dan Viking by Continental. 

Insyaallah termurah di pasaran.
ada lagi..

pemasangan tayar dan balancing depan kira percuma... terbaik beb

Antara tayar yang dijual disini seperti dibawah...











Ok, disini ada tips nak beli tayar kereta , terima kasih tauke... kongsi ilmu penting ni... ramai sangat kena ketuk dengan tauke-tauke tamak haloba kat luarxsana tu..
Tips  agar tidak ditipu saat membeli Tayar kereta. 

1 , Dapatkan harga yang betul dari penjual  @ kedai Tayar tersebut, 

2 Setelah itu, .minta pihak kedai Tayar  untuk menyatakan pakej yang ditawarkan pada harga tersebut, 

3. Setelah semua pakej dinyatakan,  minta pekedai Tayar mengeluarkan resit rasmi, dan tuliskan segala yang dijanjikan pada perbincangan pakej. Dan harga.
 
4. Bayar duit dulu, dan barulah meminta pekedai Tayar memasang Tayar yang dijanjikan pada harga yang telah dipromosikan @ ditawarkan kepada anda pada awal perbincangan tadi.
 
5 . Sekiranya Pekedai @ Penjual Tayar enggan untuk mengeluarkan resit, dengan memberikan pelbagai alasan, berhati2lah kerana kemungkinan harga yang dijanjikan tidak sama setelah siap dipasang. 

# Semoga maklumat ini  memberi sedikit ilmu untuk mengelakkan dari ditipu.
Ok geng, kat mana kedai tayar ni... aku up lokasi supaya korang tak tersasar ke kedai lain



KEDAI TAYAR CAHAYA MASAI, 
No  28,
Jalan Intan 12, 
Taman Cahaya Masai, 
Pasir Gudang. Johor. 

Nak WhatsApp klik nombor telefon dibawah
Klik ==> 0127250977

Syarikat : Mazlin Sapor enterprise
Jom viral sokong kedai Melayu Islam


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.