Sokong Kay Frozen Food Mart menjual dan membekal makanan milik Muslim


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


Assalam Komrad Pahang..

Ramai sangat yang duk PM aku WhatsApp bertanya berkenaan kedai-kedai runcit Muslim di kawasan masing-masing, takde lah semua daerah, mukim ataupun jajahan aku dapat info melainkan apa yang disampaikan oleh komrad-komrad yang kongsi maklumat dengan aku.

Kali ni aku nak korang semua khususnya di Daerah Rompin Pahang untuk serbu kedai Muslim, Kay Frozen Food Mart.


Menurut info yang aku dapat, kedai ini menyokong produk-produk IKS Muslim termasuk juga membekalkan ayam segar tanpa cucuk horman...

Gambar-gambar dibawah keadaan dalam kedai






Jika anda ingin tahu lebih lanjut berkenaan produk-produk halal yang dijual di Kay Frozen Food Mart, terus WhatsApp dengan klik nombor telefon dibawah

Klik>>>>0139085086


Kay frozen food mart
No 73 tingkat bawah
Jalan pasar 26800 kuala rompin pahang




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.