Sokong ACHAP runner service (service motor bergerak)


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,



Assalam...

Orang macam aku yang memang rider sejati memang menitik beratkkan motor kriss merah aku yang dah sedekad berbakti... paling penting cari perkhidmatan service yang tak mengetuk dompet dan sempoi berurusan...

Kali ni aku nak up soeang brader ni yang buat runner sevice motor... ACHAP runner


- MOHD NOR ASRAF B SAPEE

- Servis motorsikal dirumah dan buat juga servis motorsikal ke rumah@datang ke rumah atau servis disesuatu tempat yang diperserujui kedua² pihak. Keistimewaan servis dari ACHAP Runner Servis adalah menepati masa, mengutamakan kebersihan persekitaran tempat servis motorsikal dan paling utama perkhidmatan servis percuma, hanya pembayaran minyak enjin motorsikal sahaja



kalau korang perlukan perkhidmatan ACHAP runner service, terus WhatsApp klik je nombor telefon kat bawah ni

Klik >>> 0192603036

- Kawasan yang di cover adalah sekitar Bandar Baru Salak Tinggi,Sepang & Nilai. Luar dari kawasan@area berdekatan yang dinyatakan boleh juga servis dan COD, bergantung sekiranya saya free diketika itu





VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah




Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.