Sokong ACHAP runner service (service motor bergerak)

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Assalam...

Orang macam aku yang memang rider sejati memang menitik beratkkan motor kriss merah aku yang dah sedekad berbakti... paling penting cari perkhidmatan service yang tak mengetuk dompet dan sempoi berurusan...

Kali ni aku nak up soeang brader ni yang buat runner sevice motor... ACHAP runner


- MOHD NOR ASRAF B SAPEE

- Servis motorsikal dirumah dan buat juga servis motorsikal ke rumah@datang ke rumah atau servis disesuatu tempat yang diperserujui kedua² pihak. Keistimewaan servis dari ACHAP Runner Servis adalah menepati masa, mengutamakan kebersihan persekitaran tempat servis motorsikal dan paling utama perkhidmatan servis percuma, hanya pembayaran minyak enjin motorsikal sahaja



kalau korang perlukan perkhidmatan ACHAP runner service, terus WhatsApp klik je nombor telefon kat bawah ni

Klik >>> 0192603036

- Kawasan yang di cover adalah sekitar Bandar Baru Salak Tinggi,Sepang & Nilai. Luar dari kawasan@area berdekatan yang dinyatakan boleh juga servis dan COD, bergantung sekiranya saya free diketika itu






Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.