Motel Cattleya Inn pilihan percutian bajet di Langkawi (Motel milik Bumiputera)


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,


Assalam komrad... and good morning

Agenda menyelongkar demi membantu perniagaan yang diusahakan Muslim diteruskan lagi. Kali aku nak bawa korang jauh ke Utara , Pulau Langkawi.

Kepada yang dah plan nak kemari, aku nak up satu motel yang diusahakan oleh orang Melayu Islam kita, Catalyya Inn.



Keadaan bilik pun selesa dan ala-ala romantik gitu... sesuai sangat la yang rancang nak ber honeymoon dengan bajet sederhana tapi kira puas hati...







Harga bilik pun berpatutan...

Deluxe room (2 person) twin room (2 person) RM 70

Triple Room (3 person)
RM 110

Family Room (4 person)
RM 130

Family suite (6 person)
RM 150

Dormitory Room (4 person)
RM 45 per person

Kepada yang nak bertanya lebih lanjut atau nak direct booking bilik, boleh terus WhatsApp, klik jer nombor telefon dibawah

Klik >>> 0175460700

#jomviral
#sokongbisnessMuslim


VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah



Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 ulasan :

  1. Terbaik..sama2 kita support...mg blog ni terus aktif utk rujukan sesama kita..Allahuakbar!!!!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.