Motel Cattleya Inn pilihan percutian bajet di Langkawi (Motel milik Bumiputera)

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Assalam komrad... and good morning

Agenda menyelongkar demi membantu perniagaan yang diusahakan Muslim diteruskan lagi. Kali aku nak bawa korang jauh ke Utara , Pulau Langkawi.

Kepada yang dah plan nak kemari, aku nak up satu motel yang diusahakan oleh orang Melayu Islam kita, Catalyya Inn.



Keadaan bilik pun selesa dan ala-ala romantik gitu... sesuai sangat la yang rancang nak ber honeymoon dengan bajet sederhana tapi kira puas hati...







Harga bilik pun berpatutan...

Deluxe room (2 person) twin room (2 person) RM 70

Triple Room (3 person)
RM 110

Family Room (4 person)
RM 130

Family suite (6 person)
RM 150

Dormitory Room (4 person)
RM 45 per person

Kepada yang nak bertanya lebih lanjut atau nak direct booking bilik, boleh terus WhatsApp, klik jer nombor telefon dibawah

Klik >>> 0175460700

#jomviral
#sokongbisnessMuslim



Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.