Johor Bahru, jom turun sokong kedai spare part kereta Melayu


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,




Serius aku cakap, susah sangat nak jumpa kedai spare part kereta kepunyaan orang Melayu, jangankan kedai spare part, kedai service aircond, ketuk body dan cat pun susah..

Alhamdulillah ada saudara kita sahut jihad fardu kifayah ni... orang Johor Bahru boleh serbu ..


Siapa kata orang Melayu malas??????

Siapa kata orang Melayu tak pandai berniaga bab spare part kereta?



cantik dan kemas kedai dia beb


Senyum je customer kita ni... tahniah sokong usahawan Melayu



Yang tak dapat turun, tolong sangat-sangat viralkan

VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah




Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.