Johor Bahru, jom turun sokong kedai spare part kereta Melayu

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920



Serius aku cakap, susah sangat nak jumpa kedai spare part kereta kepunyaan orang Melayu, jangankan kedai spare part, kedai service aircond, ketuk body dan cat pun susah..

Alhamdulillah ada saudara kita sahut jihad fardu kifayah ni... orang Johor Bahru boleh serbu ..


Siapa kata orang Melayu malas??????

Siapa kata orang Melayu tak pandai berniaga bab spare part kereta?



cantik dan kemas kedai dia beb


Senyum je customer kita ni... tahniah sokong usahawan Melayu



Yang tak dapat turun, tolong sangat-sangat viralkan


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.