Halau tikus, bunuh cicak kini mudah dengan penyembur V Killer

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Kehadiran binatang seperti tikus dan cicak sememangnya merimaskan kita dirumah... samalah macam aku... memang bengang tengok cicak melepak kat siling,dinding pastu selamber melepas ... hampeh..

Kali ni aku nak kenalkan satu produk penyembur yang boleh menghalau tikus, bunuh cicak dan lain-lain...

Penyembur V Killer


Mula-mula aku tak berapa percaya boleh bunuh cicak, sekali dibaginya aku video demo kat bawah ni... memang superb .... boleh cuba ni



KELEBIHAN PRODUK V-KILLER

*Bahan-bahan yg digunakan adalah 100% organik.

*Tidak beracun kepada manusia dan binatang ternakan.




*Membunuh segala jenis serangga dengan cepat.

*Boleh menyembuhkan penyakit kuku dan mulut bagi lembu dan kerbau.

*Baik untuk tanaman yg terkena penyakit BENA(keputihan pada daun).

*Menjadi baja tambahan kepada pokok.

*Membuka selera kepada binatang ternakan separti kucing,lembu,
kerbau dan lain-lain.

*Menghapuskan kutu-kutu dikepala manusia dan binatang ternakan.

*Boleh membunuh cicak.

*Boleh menghalau tikus.

Jika berminat nak dapatkan V Killer, terus WhatsApp Puan Nurul, klik nombor telefon dibawah

Klik >>> 0168525854

Harga: rm 22.50
500ml

Ayie Maju Resources
No298 Jalan Kubur Kampung Bukit Mas
17500 Tanah Merah
Kelantan





Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.