German Garage (Bangi & Melaka) : Pusat service kenderaan milik Bumiputera Islam

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Ok macam biasa, dapat WhatsApp minta tolong aku untuk kasi kenal pusat service kenderaan yang pasti tauke dan pekerjanya Muslim. Ada brader tanya aku kat mana belah-belah Bangi ni nak service kereta, aku cadang terjah je German Garage...

German Garage

Kami menawarkan perkhidmatan servis dan membaik pulih untuk semua jenis kenderaan. Kami menggunakan diagnostik komputer dan peralatan baik pulih berteknologi tinggi daripada German untuk memastikan kepuasan para pelanggan kami.


German Garage merupakan 100% perniagaan milik bumiputera dan pekerja nya juga 100% bumiputera. Di sini, para teknikal kami sentiasa diberikan pendedahan dan latihan teknologi terkini untuk meningkatkan kemahiran mereka dalam memberikan servis terbaik kepada para pelanggan.




Antara servis yang ditawarkan ialah servis kenderaan (minor/major), servis air-conditioning kenderaan, tukar Auto Transmission Fluid(ATF) Oil, diagnostik komputer kenderaan, ECU tuning, wiring kenderaan, overhaul dan tukar gearbox.

Bagi memudahkan pelanggan kami, para pelanggan boleh download apps GoMobil di Google Play Store untuk membuat tempahan servis, ketika kecemasan atau untuk membeli barangan servis kenderaan/alat ganti kenderaan. Untuk download apps GoMobil, boleh scan QR Code yang disediakan.



1. Servis Kenderaan (Minor/Major) - Serendah RM99
2. Servis Aircond Kenderaan - Serendah RM109 (servis menggunakan mesin Texa)
3. ATF Oil - Serendah RM85

5. Alamat perniagaan

HQ :
German Garage Suntrack, 31, Perindustrian Hub Suntrack, Off Jalan P1A, Seksyen 13, Bandar Baru Bangi (continental cars)

Cawangan 1 :
German Garage Bangi, Jalan 6C/8, Seksyen 16, Bandar Baru Bangi (national / continental cars)

Cawangan 2 :
German Garage Melaka, Taman Pandan Indah, Melaka (national / continental cars)


Sebarang pertanyaan terus direct WhastApp brader Nor Hisyam, klik nombor telefon dibawah

Klik >>> 012-3999581




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.