Ayam Bismi, ayam segar keluaran Muslim... jom viral

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Assalam komrad,

Siapa yang tak suka makan daging ayam kan.. sebut je KFC terbayang ayam goreng yang rangup dan sedap ditabur cheese.

Dah jadi isu di kalangan orang kita yang terbeli ayam di pasaraya, dipasar basah ayam yang diragui status halalnya. Hari ni, kita dah mula ada kesedaran berkenaan status halal sesuatu makanan.. itu yang viral isu penyembelihan ayam yang tidak ikut syariah, makanan ayam bercampur dengan benda yang tidak halal dan lain-lain lagi.

Kali ni aku nak up, pengeluar ayam Muslim  yang jelas halal, bersih dan segar, Ayam Bismi.












Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.