TEPUNG PAPA : Tepung berempah keluaran Muslim... wajib cuba


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


Assalam komrad,

Balik kerja lepak kat restoran SS Sungai Besar pekena nasi goreng cina telur goyang. Sambil-sambil tunggu order siap ni, aku nak up satu produk keluaran Muslim yang wajib korang bagitahu kat isteri dan mak yang rajin ke dapur, tauke-tauke restoran dan kepada sesiapa sahaja pasal Tepung Papa.



Tepung papa ni memang padu untuk goreng ayam... bagi aku yang layan makanan goreng ni... tepung papa ni bagi aku pun boleh untuk buat cendawan goreng dan tempe goreng... perghh.. meleleh beb.

Info pasal Tepung Papa yang korang kena tahu.

TEPUNG PAPA

Tepung yang di adun menggunakan tepung tanpa pemutih bersama rempah ratus terpilih. 




Tepung papa ada 2 jenis
1. Papa Original (biasa)
2. Papa Spicy (pedas)

Produk di proses dan di bungkus di alamat 
Kedai D, Pusat Komuniti, 
Jalan Mentimun, 
Taman Sri Perang,
81900 Kota Tinggi, Johor 

Produk kita dipasarkan melalui stokis dan agen bagi setiap negeri. Dan kami masih kekurangan stokis dan agent.

Bagi yg ingin dapatkan maklumat penuh boleh like & follow page fb : Tepung Papa
Instagram : Tepung Papa

Kepada yang berminat untuk mendapatkan Tepung Papa ni terus WhatsApp dengan cara klik nombor telefon dibawah ini..

Klik==>>013-9970035




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.