Sokong Rempah Wau Tradisi Kelantan, pembekal rempah Muslim dari Pantai Timur

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.

Rempah Wau Tradisi Kelantan merupakan pengeluar dan pembekal terbesar rempah ratus di pantai timur Malaysia. Pemilikan syarikat ini 100% Bumiputera & Muslim. Rempah Wau Tradisi TERKENAL sejak turun-temurun (sejak 1967) akan keaslian rasa rempah Melayu Pantai Timur Malaysia. Rempah Wau Tradisi mempunyai pensijilan HALAL oleh JAKIM dan pensijilan MeSTI oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Produk ini telah mendapat permintaan yang tinggi di sekitar pantai timur Malaysia; Kelantan, Terengganu & Pahang – boleh didapati dengan segera. Pelbagai variasi produk Wau Tradisi dikeluarkan bagi memenuhi citarasa pengguna.

 

Antara produk Rempah Wau Tradisi:

-         Rempah Gulai Daging/Ayam

-         Rempah Gulai Darat

-         Rempah Gulai Kerutuk

-         Rempah Gulai Kurma

-         Rempah Gulai Nasi Dagang Terengganu

dan pelbagai lagi………

 

Untuk bakal pengguna dan pengguna setia kami yang inginkan pengalaman membeli secara atas talian (online shopping) anda boleh dapatkan Rempah Wau Tradisi di platform LAZADA, SHOPEE, & myBazar Malaysia. SELAMAT MEMCUBA!!

Untuk mereka yang melancong atau berada di sekitar Kota Bharu  Kelantan, anda boleh terus mengunjungi outlet kami di My Spice Hub Kelantan yang berada di Depan Maahad Muhammadi (Lelaki) , Jalan Pengkalan Chepa. Anda boleh cari lokasi kami di aplikasi Waze dengan carian My Spice Hub (Kelantan).

#sokongprodukmuslim #rempahmelayuasli

 Untuk pembelian secara pukal/borong anda boleh hubungi kami

0182646363

Tekan link Facebook Rasmi : https://www.facebook.com/rempahwautradisi/
Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

No comments

Powered by Blogger.