Sokong kedai Thoyyiba Mart kedai milik Muslim

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Assalammualaikum komrad,

Ok, hujung-hujung minggu ni ada diantara kita malas nak keluar makan kat luar lebih-lebih lagi kita sekarang kena berjimat sebab ekonomi kurang cantik tahun ni.

Kepada akak-akak kat rumah lebih-lebih lagi yang tinggal di area Shah Alam yang nak beli barang dapur... tak kisah la daging ke, ayam ke, sosej atau seumpama dengannya... janganlah asyik terfikir nak jengah pasaraya besar-besar sampai tak sedar adanya kedai orang Islam yang jual produk sejuk beku yang diperlukan.

Episod kali ni aku nak up satu kedai, Thoyyiba Mart kedai menjual produk halal, bersih lagi berkat 100% milik orang Islam.



Bukan je produk daging sejuk beku terjual kat sini... produk tenusu dan lain-lain pun ada.. macam-macam..






Kedai ini menjual produk yang dijamin sihat tanpa campuran bahan pengawet dan bahan-bahan yang entah apa-apa sesuai sangat la kan dengan nama Thoyyiba tu..

Ok kat mana kedai ni? dekat je kat Denai Alam, Shah Alam Selangor

NAMA : ROZIAH BINTI HASSAN BASRI

THOYYIBA MART DENAI ALAM
NO 9-1 JALAN ELEKTRON E U16/E, DENAI ALAM, 40160 SELANGOR.
(SEDERET BANK ISLAM DENAI ALAM, 
SELANG 3 KEDAI )

Terus WhatsApp kedai, klik jer nombor telefon kat bawah ni..

Klik==> 0194488602

apa lagi jom kita serbu dan viralkan kedai Muslim ni




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.