Senarai cawangan Ikhwan Mart pasaraya Muslim


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,


Pasaraya Bumiputra..sebarkan.
Ikhwan Mart di Malaysia.
1. Ikhwan Mart Selayang.
 No 55, Jln 2/3G Bandar Baru Selayang, 68100 Batu caves Selangor.
2. Ikhwan mart PPIBCH.
No. 2-G, Jalan Desa 9/3, Bandar Country Homes, 48000, Rawang, Selangor, 48000, Malaysia
3. Ikhwan Mart L Yooi.
 no 1776 mukim 11, Lahar Yooi 13300 Tasek Gelugor, Pulau Pinang.
4. Ikhwan Mart Segambut.
 D-0-1 M Avenue, Jln 1/38A Segambut Bahagia, Kuala Lumpur.
5. Ikhwan Mart Ipoh.
No1, Jln Rapat Bistari 1, Taman Rapat Bistari, 31350 Ipoh , Perak.
6. Ikhwan Mart Klang.
No 4 jalan Sumazau 3c 41050 Bandar Baru Bukit Raja Klang
7. Pasar Segar Ikhwan
5017, Jalan Sultan Zainal Abidin,
20000 Kuala Terengganu
8.  Ikhwan Mart Perda.
No 17, Lorong Perda Utama 13, Bandar Perda, 14000, Bukit Mertajam, Pulau Pinang.
9. Ikhwan Mart B. Beruntung.
No27-G JALAN ADENIUM 2G/7 PUSAT PERNIAGAAN ADENIUM.48300 BUKIT BERUNTUNG SELANGOR DARUL EHSAN
10. Ikhwan Mart Kota Damansara,
A-G-1 Pusat Perdagangan Pelangi Square,Kota Damansara, Persiaran Surian PJU6, 47800 Petaling Jaya, Selangor.
11. Ikhwan Mart Temerloh.
NO 31 JALAN BDS1 Bukit Desa Semantan, 28000 Temerloh Pahang. Darul Makmur.
12. Ikhwan Mart Kuantan.
B 96, Tmn Guru
Jalan Gambang
25150 Kuantan 
Pahang Darul Makmur.
13. Ikhwan Mart Sg Pencala.
Lot 2996 , Kg Sg Penchala ,Damansara Kuala Lumpur.
14. Ikhwan Mart T. Malim.
No.93A (GRF 1) Jalan wawasan dagangan 1, Bandar Behrang 2020, Tanjong Malim-Slim River,35900 Tanjong Malim.
15. Ikhwan Freshmart Krubong,
No. 5 , Jalan KP 1 ,
Taman Krubong Perdana,
75260 Melaka.
16. Ikhwan Mart Sg Ara.
No 1026 Jln Dato' Ismail Hashim , 
11900 Bayan Lepas ,
Pulau Pinang.
17. Pasar Segar Ikhwan Seremban 2. ( 0035221-T). No. 947,S2 F22 Garden Homes, Seremban 2, 70300 Seremban . N.9.
18. Ikhwan Mart Kodiang.
Pusat Pengajian Semarak Kasih,
Kg Kolam Tok Arang,
Mukim Pering
06100 Kodiang
Kedah.
19. Ikhwan Mini Market K. Lipis.
No 2, Tingkat Bawah, Jalan Emas 1, Taman Emas, 27200 Kuala Lipis, Pahang Darul Makmur.
20. Minimart Ikhwan B. Hampar.
Taman Ikhwan Batu Hampar, Kg Batu Hampar Dalam, 32700 Beruas, Perak.
21. Ikhwan Mart Manjung.
No 86, Persiaran Venice Sutera 8, Desa Manjung Raya, 32200, Lumut Perak.
22. Mini Mart Rmh Tok.
Kg Temalang, mukim putat, 06100 Kodiang, Kedah.
23. IKhwan Mart Kota Bharu,
Lot 647- A, Kampong Kok Pasir Jalan Pengkalan Chepa,
15400 Kota Bharu, Kelantan.
24. Ikhwan Mart Mutiara Rini.
No 42, jln utama 44
Mutiara Squuare,
Tmn Mutiara Rini,
81300,
Johor Bharu.
25. IKHWAN MART SUBANG. 
41,JALAN URANUS AG U5/AG
TAMAN SUBANG IMPIAN,SEKSYEN U5
40150,SHAH ALAM, SELANGOR
 26. Ikhwan Mart Jitra.
No 85 jalan 9c 
Taman Mahsuri Bandar Darulaman
06000 jitra 
Kedah Darul Aman
27. Ikhwan Mart Lubuk China.
No 22, Jalan Wira Indah 2, Taman Wira Indah, 78100 Lubuk China Melaka.
28. Ikhwan Fresh Mart Miri.
Ground Flour 2306 Jalan Datuk Muip, Piasau Jaya, 
98000 Miri,
Sarawak.

*Maklumat diatas mungkin ada perubahan tertakluk kepada maklumat yang dikemaskini daripada pihak Ikhwanmart sendiri. Harap Maklum.
https://www.facebook.com/303313357058673/posts/318587718864570/



VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah



Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 ulasan :

  1. Ikhwan Mart ni nampaknya belum ada di Sabah dan beberapa bahagian di Sarawak bagi memberi kemudahan pada para pelanggan khususnya kaum Muslim disana..

    BalasPadam
  2. Saya amat berharap Ikhwan Mart dapat membuka cawangan di Batu Pahat, Johor seberapa segera kerana tiada satu pun pasaraya muslim disini walhal umat muslim berduyun duyun masuk berbelanja di pasaraya bukan muslim seperti Target BP mall, The Store, Nirwana dll. Bagaimana kita nak boikot produk bukan muslim sedeangkan pasaraya yg menjual barangan Bumiputra x banyak kelihatan. Berjihad dan bertindaklah dari sekarang. Saya Hamid Asri dr BP.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan .. contactmereka dekat mereka punya website .. 2nd option contact azzainmart ,minta tolong sama dia samaada tuan sendiri buka azzain market dekat batu pahat atau tuan azzain yang bukak .. harap maklum ...

      Padam
  3. MUHAMMAD LUTFI BIN RAZALI15/08/19, 10:14 PG

    Salam iklan kan sewaan campsite boleh ke di kriss merah?

    BalasPadam
  4. TERUS WHATS APP 0149678920

    BalasPadam
  5. Sy pergi ikhwan Mart bukit Raja dh tutup... Guard tu ckp ramai yg Tanya dh.. Klu dh tutup please la update.. Haiyooo... Ni trus shopping kt tesco extra shah alam...

    BalasPadam
  6. Penyakit utama ramai pengusaha bumiputra/muslim ialah berkira n malas utk promo produk, promo situasi terkini perniagaan (contoh: dh pindah, dh tutup n etc.) Bila dh masuk bidang biz, belajar n komit ler betui2.... Camne nk jadi usahawan berjaya n tak menyusahkan pelanggan kalau malas nak berusaha n ubah akhlak negatif.

    BalasPadam
    Balasan
    1. do not go around and stereotype people or generalize people ikut nafsu kamu okay ...

      Padam
    2. kalau tak ada benda baik untuk cakap dekat orang kamu dok diam saja .. ikwan tutup satu kedai ada lagi 800 kedai okay .. mungkinsign kedai di tutup tak ternampak oleh orang yang pergi kedai tadi dan kamu dengar kamu terus buat andaian ....

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.