Produk makanan organik untuk bayi memudahkan kaum ibu hasil inovasi usahawan Muslim

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Assalam

Zaman sekarang jadi  keutamaan kepada kaum ibu untuk menyediakan makanan berkhasiat kepada bayi mereka daripada bahan-bahan yang berkualiti. Lebih-lebih lagi bagi ibu yang bekerja yang terkejar dengan masa.

Kali ini aku nak kenalkan kepada ibu dan bakal ibu satu produk makanan bayi secara organik, cukup mudah penyediaannya. Dicipta oleh usahawan Muslim dan dihasilkan di Kedah Halal Park

MAKANAN ORGANIK BAYI PEMUDAH MUMMY!






“Mmg terbaik! Memudahkan kerja mummy terutamanya yang bekerja. Service pon bagus. Recommended.” - Syahida Abu Hasan Alshaari, Parit Buntar, Perak.

Mummy bekerjaya memang tak menang tangan di tempat kerja dan rumah. Bila bab makan baby pula sampai jadi lenguh. Seronok tu seronok nak bagi baby makan tapi selalu kesuntukan masa sampai baby menangis. Nak main beli jer risau jugak dengan keselamatan dan selera bayi. Kalaulah ada makanan bayi yang selamat yang boleh menyetelkan selera babyku semudah TUANG - BANCUH - SUAP kan senang?




GROOMY DENGAN 13 PILIHAN MAKANAN BAYI

+ BUBUR, PERASA & SNEK ORGANIK + SEMULAJADI

Groomy ada 5 jenis bubur organik, 7 perasa organik + semulajadi dan 1 snek organik. Mummy2 boleh penuhi selera baby atau perkayakan deria rasanya dengan pilihan Groomy.

+ DARI 6M+ HINGGA 2 TAHUN KE ATAS
Groomy boleh dipelbagaikan untuk bayi berusia 6 bulan hinggalah kanak-kanak lebih 2 tahun. Nak tekstur atau rasa yang macam mana? Groomy ada!

+ INSTANT & READY TO EAT
Betuuuuuul, mummy2 semua dah tak payah masak! TUANG - BANCUH - SUAP. Tapi kalau free-free tu, Groomy pun boleh dijadikan bahan untuk apa jua resepi yang terlintas di fikiran mummy. Atuk, nenek, abang, kakak, maid, babysitter dan baby daycare pun boleh sediakan Groomy untuk baby. Jadi taklah diorang suap baby makanan yang bukan2. Nak tegur leceh bukan? Groomy caranya!

+ DIPROSES KHUSUS UNTUK BAYI
Groomy diproses dan dimiliki sepenuhnya oleh MummyRQ Organic Baby Food di premis kilang Kedah Halal Park yang mendapat pensijilan Mesti. Sijil Halal & Organik pun in progres. Nak kepastian tanya kami. Groomy dihasilkan seperti nak suap baby kami sendiri.
.
Jom permudahkan hidup mummy dan penuhi selera bayi dengan GROOMY! Oh kalau mummy-mummy semua
layari

www.mummyrqorganicbabyfood.com

ada macam-macam lagi!

1. Groomy! (Selling Fast!)
2. Groomy Combo (New)
3. Clearance Sale (While stock last!)
4. Menang RM50 setiap minggu dalam peraduan resepi ‘Groomy For My Baby’

http://www.wasap.my/60198824648
http://www.wasap.my/60176537927

Klik

https://www.mummyrqorganicbabyfood.com/pages/wheretobuy untuk contact Agen/Reseller Outlet berhampiran anda.




Follow our Instagram: mummrq_organicbabyfood.hq
Follow our Instagram: groomerz_groomybymummyrq
.
GROOMY by Mummy RQ Organic Baby Food HQ
Savour Precious Moments!

#Groomy #MummyRQ




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.