Perniagaan Jual beli perabot terpakai negeri Melaka milik Melayu Islam

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Zaman sekarang ramai yang ambil alternatif nak berjimat dengan membeli barangan terpakai daripada baju, kasut sehinggalah ke perabot pun orang nak beli yang terpakai.

Jangan salah faham, tak semestinya yang terpakai tu tak berkualiti bahkan barangan terpakai ni daripada jenama atau bahan yang berkualiti dan masih lagi baik untuk dijual semula kepada pembeli dengan harga yang berpatutan.

Ok, hari ni aku nak kongsikan berkenaan satu perniagaan jual beli perabot terpakai di sekitar negeri Melaka. Kepada yang berhajat nak jual perabot yang banyak sangat kat rumah tu boleh la jual dan jangan risau pengangkutan disediakan.



BELANJA DIKEDAI  ORANG MUSLIM
BELI , JUAL  ,TRADE IN PERABOT TERPAKAI  MUSLIM  NEGERI MELAKA. 


DRJ VENTURE : 2ND FURNITURE . MEMBELI  DAN MENJUAL BARANG2  TERPAKAI   NEGERI  MELAKA !! 
MENGAPA BAYAR LEBIH UTK PERABOT BARU ? PERABOT TERPAKAI KAN ADA !! 


✔ingin  kosongkan  rumah  atau kurangkan perabot rumah ? 
✔ingin masuk  perabot  baru dan  jual  perabot  lama  anda ?
✔nak tutup  pejabat  dan nak  let go  perabot   pejabat ?
✔nak LET GO . dan kemas rumah ..musim perayaan ?




ATAU  .....
✔MENCARI   barangan TERPAKAI TETAPI KUALITI BAIK ? Dengan harga BUDGET DAN MURAH ??
✔mencari  perabot  asrama / perabot pejabat/ perabot rumah /homestay





Jika berminat boleh terus datang ke kedai di alamat :

JALAN  PK 27
KAWASAN PERINDUSTRIAN KRUBONG
MELAKA

Sebarang pertanyaan boleh WhatsApp, klik nombor telefon dibawah

Klik==> 0137445590

DRJ   2ND HAND SHOP  & FURNITURE




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.