Penginapan bajet di Lumut, Perak milik pengusaha Muslim

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Nak dekat Tahun Baru Cina ni dengan cuti yang panjang mesti masing-masing dah ada rancangan nak ke destinasi pelancongan yang menarik.

Disebabkan nilai mata wang Ringgit jatuh, ramai masyarakat kita memilih untuk melancong dalam negara... nak save budget katanya.

Ok, antara destinasi pelancongan yang menarik di Malaysia khususnya di sebelah pantai Barat Semenanjung ni adalah Lumut, Perak Darul Redzuan..

Kat Lumut ni memang terkenal dengan keindahan pantainya disamping banyak produk hasil laut yang memang superbbb !!

Kalau korang datang ke sini mesti tercari-cari pakej penginapan yang murah dan selesa lebih-lebih lagi diusahakan oleh orang Islam kita.

NZED Guestroom Penginapan Bajet Lumut



Premis penginapan ini diusahakan oleh encik  Zulfadhli Zulkefli bermula september 2016 dan  terletak di tengah-tengah antara pusat bandar Seri Manjung dengan pekan Lumut & Teluk Batik




Keadaan bilik yang selesa dilengkapi dengan kemudahan yang cukup... sesuai untuk berkeluarga

Jumlah Bilik: 14

Jumah Suite: 1 (ada 5 bilik) - untuk 10 orang






Keadaan tandas yang bersih bahkan penginapan ini juga dilengkapi dengan ruangan Pantri dan dining




Korang tak perlu risau pasal keselamatan sebab bangunan penginapan ni memang dilengkapi CCTV termasuk dipintu masuk utama.



Soal tempat parking korang jangan risau sebab memang mencukupi 


Sewaan boleh secara harian, mingguan atau bulanan

Alamat: 8 & 9, Jalan Indah Raya 1, Taman Indah Raya, 32200 Lumut, Perak

Untuk booking anda boleh terus direct WhatsApp En Zul, klik nombor telefon dibawah

Klik==> 0189734575




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.