Pazz Da Pizza kedai Pizza milik Muslim

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Cakap je pizza ramai yang kenal. Makanan dari Barat yang sangat popular seantero dunia termasuk Malaysia. Pizza Hut, Domino Pizza semua orang kenal.

Pernah tak kita terfikir, yang orang tempatan juga mampu menghasilkan pizza yang setanding dengan pizza-pizza yang terkenal hari ni.

Hari ni aku nak kasi naik satu perniagaan pizza yang diusahakan oleh usahawan Muslim, Pazz Da Pizza.



Kenapa anda mesti makan pazz da pizza

Makanan halalan toyiba iaitu makanan yang halal lagi baik

Owner Kedai

Kami di PAZZ DA PIZZA amat mengambil berat tentang pekara halal. Sebelum kami menggunakan bahan bahan tertentu, kami pastikan ianya dibuat dari sumber yang halal.





Tahukah anda bahawa salah satu bahan untuk membuat keju Mozarella dinamakan renet, ianya ada yang dihasilkan daripada haiwan (bahan daripada usus anak haiwan) dan ada yang di buat daripada tumbuhan. Keju mozrella yang dihasilkan daripada haiwan amatlah diragui halalnya kerana soal cara sembelihan di takuti tidak mengikut cara Islam. Oleh itu untuk memastikan ianya halal kami menggunakan keju mozarella yang menggunakan renet yang di perbuat daripada tumbuhan.  

Makanan yang berkhasiat
  
PAZZ DA PIZZA di rumus untuk di jadikan makanan yang seimbang dan berkhasiat. kerana makanan yang sihat akan dapat membentuk fizikal sihat dan mental yang cerdas. Bahan bahan piza kami memenuhi keperluan tubuh untuk membesar dan mengekalkan kesihatan. Kenapa kami kata begitu? Cuba lihat senarai bahan bahan di bawah.




1) Tepung untuk karbohidrat.
2) Gula untuk glukos dan tenaga
3) Majerin untuk lemak sayuran yang tidak tepu
4) Sayuran untuk serat dan vitamin C
5) Daging, ayam, ikan untuk protin.
6) Keju untuk Kalsium.

Tahukah anda bahawa keju mempunyai kalsium yang amat tinggi jika di bandingkan dengan makanan yang lain, ini kerana daripada 10 kilo susu segar  yang di proses hanya boleh mendapatkan 1 hingga ke 2 kilo keju sahaja.

Harga yang anda amat mampu




Kami percaya pizza kami lebih murah jika di bandingkan dengan pizza yang lain dengan saiz yang sama atau lebih besar dengan toping yang lebih padat dan enak. (Pizza saiz S kami lebih besar iaitu 8 inci kalau di banding kan yang lain 6 inci)



Rasanya.

Kami di PAZZ DA PIZZA amat mementingkan cita rasa yang memenuhi cita rasa pelanggan kami. Sebab itulah toping pizza kami lebih padat dan enak. Resepi kami adalah asli dan tidak di tiru dari mana mana syarikat pizza yang lain. Oleh itu kami amat mengalukan pendapat serta komen dari pelanggan kami. Kami amat menghargai setiap komen atau pandangan agar kami dapat mengekalkan citarasa dan kualiti pizza kami.


Alamat :No 63,Jalan Sejambak 14,Taman Bukit Dahlia,Pasir Gudang,81700,Johor, Malaysia

Untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan perniagaan Pazz Da Pizza termasuk lokasi cawangan sedia sila WhatsApp dengan cara klik nombor telefon dibawah:

Klik ==> 0197269401





Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.