MyMee Minda : Mee segera tanpa bahan kimia keluaran usahawan muda Muslim


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,


Assalam komrad,

Macam biasa siri demi siri selongkar peniaga-peniaga Muslim diteruskan lagi. Duit tolak tepi, asalkan aku puas hati tengok sedare seagama berjaya berniaga, buka peluang pekerjaan dan aku sendiri puas hati dapat tolong dengan sedikit ilmu online marketing ni .

Ok kali ni aku nak up satu produk Mee Segera 100% asli buatan Bumiputera Islam. Sebelum ni aku dah viralkan pasal produk ni melalui ejennya tapi kali permintaan big boss produk MyMee Minda tu sendiri, Encik Ilyas. So aku rasa usaha kerdil menviralkan produk Muslim ni mula nampak kesannya.



My Mee Minda kenapa mesti anda mencubanya??

*MyMee Minda Viral*

*Mee Organik TANPA KIMIA No.1 Pertama Di Malaysia"*

- MyMee Minda perisa kari
ماي مي ميندا ڤريسا كاري


- MyMee Minda Perisa Sup
ماي مي ميندا ڤريسا سوڤ



"MENGGANTIKAN SALUTAN LILIN KEPADA SALUTAN KURMA & KISMIS MINDA"





•Tanpa MSG
• Tanpa pewarna tiruan
• Tanpa wax
• Tanpa benzoyl peroxide
• Tanpa bahan pengawet
• Tanpa acid borik

Kepada yang berminat untuk mendapatkan MyMee Minda atau hendak menjadi pengedar terus WhatsApp en Ilyas dengan klik nombor telefon dibawah


Klik>>>>0192800066

Harga Rm9.99 ( Setiap Rm0.01 Sen Setiap Pembelian Sekotak Mymee minda Kan Dikumpulkan Utk Program Amal Utk Anak-2 Yatim ,pelajar Tahfiz/ Pondok, Rumah Org-Tua & Golongan yg memerlukan.






VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah



Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.