Masalah kebersihan di rumah itu sebab kak Norlizan guna Multipurpose cleaner Serai Lery

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



*~BEST TAK TERKATA*~

Bestnya lah *~Multipurpose cleaner SERAI LERY ni*~❤️❤️❤️



Boleh mop lantai untuk setelkan problem semut, tikus, lipas, cicak dan bagai-bagai lagi... ☘☘☘

Boleh lap semua laluan
tikus, semut, lipas, cicak termasuk kabinet dapur, dapur tempat masak dan seumpamanya.... ☘️☘️☘️

Boleh cuci tandas, selain bau yang semerbak harum, air cucian yang mengalir dalam saluran paip kita tu menyebabkan  Miss Tikus dan Miss Lipas takut nak lalu ikut saluran paip kita tu sebab makhluk Allah ni benci bau serai wangi... ☘☘☘




Boleh mesin cadar, selimut, sarung bantal dan seumpamanya bagi mereka yang STRESS dengan masalah PEPIJAT yang serius.... ☘☘☘

Boleh tengok video ini
Di bawah pengawalan *~MARDI*~
Ada link dengan *~PANEL KESIHATAN*~ under *~KEMENTERIAN KESIHATAN*~
*~ORGANIK 100%*~

Sangat membantu anda yang ada masalah alahan kulit, resdung dan yang dah buntu dengan masalah serangga perosak... ☘☘☘

Boleh sabunkan kucing ketika mandi in syaa Allah, kutu kucing mati dan kalau tak ada kutu pun, kutu yang baru pun takut nak hinggap!! ☘️☘️☘️

NANTI DULU... BACA LAGI!!!!!!!!

Langkah seterusnya tuan - tuan dan puan-puan yang budiman... 🌹🌹🌹🌹🌹

Spray semua tempat yang bermasalah yang kita dah lap dengan Multipurpose Cleaner tadi dengan *~INSECT REPELLENT LERY*~ 2 kali sehari... ☘☘☘




Paling penting lepas SPRAY *~Jangan Lap*~
Kita perlukan bau serai tempatan yang sangat berkualiti itu... ☘☘☘

Ia akan kering sendiri.... ☘☘☘

Kucing yang kita dah mandikan dengan *~MPC*~ tu tadi, kita keringkan bulunya dan spray seluruh bulunya dengan *~Insect Repellent*~ yang superb *~Best*~☘☘☘

Bahan-bahan terdiri dari :
Minyak kacang soya
Garam bukit
Serai wangi tempatan☘️☘️☘️


MACAM MANA NAK BELI PENCUCI SERAI LERY NI????????

klik nombor telefon dibawah

klik==> 0176251296

Alamat : A804, Apartment Sri Hijauan, Jalan Up 2/1, Ukay Perdana, Ampang 68000,Selangor



Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.