Maizura Maruku keluaran Muslim

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Assalam komrad,

Kali ni aku nak minta tolong komrad semua viralkan bisness maruku kak Maizura dari area Klang Selangor...


Bisness jual Maruku ni sumber pendapatan Kak Maizura dan suami untuk menyara 8 orang anak.

Harga Maruku sebekas RM24.00 termasuk kos penghantaran.




Sesuai sangat la yang nak buat kenduri tu order Maruku ni... nak saja Makan sorang-sorang pun boleh...

Kepada yang nak order terus WhatsApp puan Maizura, klik jer nombor telefon kat bawah ni

Klik==>>019-244 9001





Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.