Maizura Maruku keluaran Muslim

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Assalam komrad,

Kali ni aku nak minta tolong komrad semua viralkan bisness maruku kak Maizura dari area Klang Selangor...


Bisness jual Maruku ni sumber pendapatan Kak Maizura dan suami untuk menyara 8 orang anak.

Harga Maruku sebekas RM24.00 termasuk kos penghantaran.




Sesuai sangat la yang nak buat kenduri tu order Maruku ni... nak saja Makan sorang-sorang pun boleh...

Kepada yang nak order terus WhatsApp puan Maizura, klik jer nombor telefon kat bawah ni

Klik==>>019-244 9001





Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.