Jom viral... Madu Kelulut Mok asli dari Pahang

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Antara ubat mujarab yang disebut didalam al Quran adalah madu. Zaman sekarang ada yang was-was nak amalkan maatas alasan banyak yang tak original.

Kali ni aku nak up, satu perniagaan Madu Kelulut yang diusahakan oleh pengusaha Muslim yang dikenali dengan jenama Madu Kelulut Mok yang diternak sendiri sebanyak 10 log di Pahang.



       "MAKAN SESUDU JE PAGI & MALAM

      RAMAI YANG TAK TAU KHASIAT MADU     
                KELULUT @ NISAN KELULUT 
                (BAHASA ORANG PAHANG)

Kak Teh cerite ni (based on true story gitu) pengalaman diri sendiri & anak bongsu Kak Teh (Hanan).

Sume tau Hanan dari kecik ada masalah bronchitis @ orang kite panggil semput...
Kat umah memang standby inhaler untuk die.

Tapi Alhamdulillah hampir 3 tahun lebih duk amal makan madu kelulut ni, jarang sangat kene attack ngan semput. Papepun memang inhaler sentiasa standby kat umah juz incase.

Nak jadikan cerite, 2 minggu lepas diri sendiri lak yang terkene semput..ingat sebab mood pindah umah baru...hihihi..dekat seminggu jugak la tak ilang2..akhirnye surrender, cik abang paksa suh gi spital

Kul 7 pagi smp kat kecemasan, doc check, ade simptom kene attack ngan virus influenza. Allahurabbi.Tuhan je yang tau. Doc buat x-ray, amik darah ngan masuk 2 botol air..huhuhu.

Lepas result kluar, doc bgtau kene tahan wad sbb teruk sgt semput...aduyaiiii...aku ni dah la baru je kluar wad, takkan nak masuk wad lagi...setengah jam jugak la doc duk pujuk suh masuk wad, kome ni bagi macam2 alasan tak nak masuk..last doc ckp kalau tak nak masuk wad kene datang amik nap 2 kali sehari sampai ilang semput...Orite Doc....boleh aja..hihihi (maklumla umah dah dekat ngan spital) hahahaha..

Balik umah, mak tepon tanye kabar..die tanya x try ke makan madu kelulut? Eh...ah ah la..terlupe kat umah aku mmg ade stok..Sepantas kilat kome berlari ke dapur, pekene satu sudu madu kelulut. Malam sebelum pegi amik nap kat spital telan lagi satu sudu..Tapi ye la kan, bukannye terus ilang semput lps makan madu kelulut (bohong sangat la kalau terus ilang)

Dipendekkan cite, hari kedua setelah 4 kali makan madu kelulut(pagi & malam)..malam tu pegi amik nap..doc check....Alhamdulillah makin berkurang...Syukurrrrr...

Confirm original..

Mmg Kak Teh recommend sebab hasil ujikaji ade depan mata sendiri.





Nak order? Jangan malu jangan segan, Klik je nombor telefon dibawah 👇👇👇

Klik==>>0192722782‬

Harga
30ml - RM15
120ml - RM50

Alamat
G-1, kuarters kompleks darul kifayah,68100 Kuala Lumpur



Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.