Johor Bahru, jom turun sokong kedai spare part kereta Melayu

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.



Serius aku cakap, susah sangat nak jumpa kedai spare part kereta kepunyaan orang Melayu, jangankan kedai spare part, kedai service aircond, ketuk body dan cat pun susah..

Alhamdulillah ada saudara kita sahut jihad fardu kifayah ni... orang Johor Bahru boleh serbu ..


Siapa kata orang Melayu malas??????
Siapa kata orang Melayu tak pandai berniaga bab spare part kereta?



cantik dan kemas kedai dia beb




Senyum je customer kita ni... tahniah sokong usahawan Melayu




Yang tak dapat turun, tolong sangat-sangat viralkan

Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

No comments

Powered by Blogger.