Ini caranya jana income dengan hanya mengisi minyak di Petronas


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,





Baca sampai habis.... memang berbaloi giler beb!!
Tukarkan PERBELANJAAN HANGUS kepada PENDAPATAN terpaksa!!
Mungkin anda memiliki kenderaan seperti kereta, motosikal dan sebagainya. Pastinya *"ISI MINYAK"* adalah satu kemestian. 
Berita baik untuk pemilik kenderaan. 
*Kini, kalau kita isi minyak kita dibayar, orang lain isi minyak kita juga dibayar.*
▪▪▪▪▪▪▪▪▪
MEMPERKENALKAN *KAD SMARTPAY PETRONAS.* KAD INI BOLEH DIGUNAKAN DI SELURUH STATION PETRONAS SELURUH NEGARA.
IANYA BERFUNGSI MEMUDAHKAN ANDA TANPA PERLU LAGI MEMBAWA TUNAI (CASHLESS). BERFUNGSI SEPERTI PRE-PAID (TOPUP & GUNA) cth seperti kad touch n Go.

PENGGUNAAN KAD BOLEH TERUS DI MESIN ATAU MELALUI KAUNTER. PIN NOMBOR RAHSIA DIBERIKAN UNTUK SETIAP KAD BAGI MENJAMIN KESELAMATAN KAD.


Kelebihan *Kad Smartpay Petronas*
▪Tak perlu lagi beratur di kaunter.
▪Guna di mesin Petronas sahaja.
▪Dapat point dan auto redeem cash.
▪Boleh digabung dgn kad Mesra.
▪Ada program member-get-member.
▪Kad adalah PERCUMA tapi kena topup
▪Tiada topup minima selepas 
1st-time topup. RM10 pun boleh.
▪Tidak perlu tinggal baki minima dalam kad. 
▪Tiada hold duit seperti debit kad atau caj seperti kredit kad. 
▪Boleh topup bila-bila masa di semua stesen minyak Petronas seluruh negara.
*KUMPUL POINT!*

MESRA + SMARTPAY. 

▪Kad mesra dapat 3 point utk 1 liter.
▪Kad smartpay 0.5 point untuk 1 liter.
▪1 point = 1 sen.

KEISTIMEWAAN
▪Mesra leh redeem *minyak.*
Smartpay auto redeem *cash.*
▪Minima 3000 point *mesra* leh redeem minyak *RM30.*
▪Minima 5000 point *smartpay* auto redeem cash RM50 (melalui SLP yang diuruskan salah seorang pengusaha stesen minyak).  
Ada lagi. Bukan hanya isi minyak dapat POINT tapi dengan apps SLPAY anda juga dapat point bila 
▪Bayar bil TNB, Astro, Air, IWK, SAJ, dll.
▪Topup hp utk Celcom, Maxis, Digi, Onexox, Tunetalk, dll.

Nampak tak👋☝️☝️. Banyakkan sumber untuk menambah point. Siapa kata ini biasa? Bukan biasa-biasa tau!!!

Ini adalah peluang untuk buat pendapatan sampingan yang kita terpaksa dapat. Sekali lagi TERPAKSA DAPAT!

Jika kad Mesra kita kumpul secara berseorangan apabila capai 3000 kita hanya boleh tukar kepada minyak bernilai RM30.
Tapi dengan kad SmartPay pihak SLP akan tukar point kita kepada cash. Minima 5000 akan dibayar RM50. 

Auto pulak tu!!

Cara untuk jadikan point kita banyak dengan cepat adalah share kepada kawan-kawan kelebihan dan kebaikan kad SmartPay ini kepada kawan-kawan. Jika mereka isi minyak, bayar bil dan topup nanti, mereka dapat point dan kita juga akan dapat point. 

Ok. Bagi kiraan point, lebih baik jika diterangkan kepada ahli-ahli yang sudah dapatkan kad ini dan berminat nak tambah pendapatan sahaja. 

Gunakan sahaja pun dah ok sebenarnya! Sebab ianya kemudahan kepada kita untuk standby 'duit minyak' dalam kad.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN KAD PETRONAS SMARTPAY INI ?

Saya boleh bantu anda daftar PERCUMA kad ini. Whatsapp saya klik nombor telefon dibawah ini

Klik==>> 0133109866



VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah



Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.