gOOsebeRRy Computer Service kedai komputer milik Muslim


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


Assalam Komrad, salam satu semboyan

Aku teruskan lagi siri selongkar dan bongkar untuk tolong peniaga-peniaga Muslim biar orang kita kenal dan menyokong diaorang maju dalam bisness.

Ok kali ni aku nak up satu kedai servis komputer Melayu Islam yang berpusat di Hutan Melintang , Perak...


gOOsebeRRy Computer Service

Apa service yang diberikan untuk customer

gOOsebeRRy COMPUTER SERVICE
* Latest eSports games
* Online and offline games
* MS Office, A4 printing, scan and photocopy
* Internet service
* Format, repair & selling PC and laptop parts
* Established in Hutan Melintang, Perak



Nama tauke:
D. Iskandar Bin Kamarozaman

alamat:-
No 8 Lorong Perdana 1,
Taman Perdana,
36400 H. Melintang, Perak
Kalau korang nak info lebih lanjut berkenaan gOObeseRRy Computer Service, terus direct WhatsApp tauke, klik jer nombor telefon kat bawah ni...
Klik==>> 0123128786 




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.