Dapatkan segera kimchi dan sayur jeruk asin keluaran Muslim

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920


Assalammualaikum komrad sekalian

Kepada peminat-peminat filem Korea atau yang pernah melawat negara Korea mesti pernah dengar dan rasa makanan masyarakat Korea yang dipanggi Kimchi.

Ok sekarang ni aku nak komrad semua viralkan berkenaan satu produk Kimchi dan Sayur Jeruk Asin yang dihasilkan oleh usahawan Muslim,

Kimchi Opah dan Sayur Jeruk Asin keluaran CiciBiteKami di CICIBITE  menawarkan produk makanan sihat berasaskan PROBIOTIK(Fermented Food) seperti Kimchi, pelbagai jenis Acar, Sayur Jeruk Asin dan Pickle vegetables bagi peminat makanan Korea, Cina, India, Jepun dan Barat.Penyelidikan sains telah membuktikan amalan Diet dgn pengambilan makanan bersifat probiotik, terbukti mampu mengekalkan bakteria baik yg di perlukan perut untuk sistem pencernaan bagi menguatkan immunisasi tubuh. 

Bila perut sihat definitely seluruh tubuh pun ikut happy. Kesemua produk CICIBITE dihasilkan secara HOMEMADE bercita rasakan lidah orang kita Malaysia menggunakan bahan-bahan segar berkualiti dan pastinya  HALAL.  

Kami di CICIBITE, mengamalkan prinsip, MENU DIET yg betul adalah penawar terbaik utk tubuh sihat daripada list menu ubat ubatan yg panjang berjela sepanjang tahun. Cegah sebelum terkena, itu kan lbh baik dari merana sorang sorang. 

SAYUR JERUK ASIN :  RM18 (1kg)  
KIMCHI OPAH          :   RM35(1kg)   

Alamat  

30, jalan bidara 4, saujana utama 3, 47000 sungai buloh, selangor     

Untuk menempah sila WhatsApp dengan cara klik nombor telefon dibawah ini 

Klik==> 0176581662


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.