VIDEO ikan ape ni ? sama saiz ditelan macam tu jer

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim




Inilah ikan Wel Catfish sedara mara ikan tapah, ikan ni dah mengancam ekosistem sungai banyak negara sebab main baham je apa yang lalu depan mata termasuklah manusia sekalipun. Ikan ni boleh membesar sehingga berat ratusan kg..






Ikan makan ikan

Dengan rasa tak bersalahnya beliau menelan member se'akuarium'..dahsyat!!

Posted by Marhaen TV on Sunday, 12 March 2017




Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.