VIDEO Brader ni tunjukkan cara nak diamkan anak kucing yang suka merayau

Sekiranya anda ada kisah atau apa sahaja yang hendak admin kongsikan ke dalam blog ini, terus WhatsApp admin di 0149678920



Yang suka bela kucing tu mesti lecehkan bila rumah korang banyak sangat anak kucing. Dah la suka merayau, sekali merayau entah dalam kolong mana anak kucing tu menyorok..

Jangan jadi macam admin... khayal punya hal.. ada anak kucing dibaham biawak meriam, rupa trex dikokaknya anak kucing.tu.

Ok, video kat bawah... brader ni nak tunjukkan cara nak diamkan anak kucing yang tak reti duk diam.. ingat ye anak kucing je, jangan dibuat kat anak sendiri

Ni baru betul pencinta kucing. Brader ni tunjuk Cara nk diamkan anak kucing yang gatal nak merayap. Sumber :Sang Arif SaNtai Jais

Posted by Sambal Tumis on Saturday, 1 September 2018







Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.