Sokong tepung gandum keluaran Faiza (Produk Muslim)

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.Dijamin halal, bersih dan bebas daripada penggunaan bahan kimia Benzoyl Peroksida yang merbahaya.

Kepada mak cik-mak cik dan kakak-kakak yang rajin buat kuih tu pilih tepung ini.

Kepada peniaga muslim yang jual makanan pastikan guna bahan mentah keluaran muslim.. ini rantaian jaringan perniagaan kita.

Peniaga Muslim yang kaya mereka boleh keluar zakat, bersedekah dan bantu Muslim yang miskin.

Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

2 comments :

  1. PERLU SOKONG PERTAMA KERANA DIA FARDHU KIFAYAH. KEDUA MUSLIM ITU BERSAUDARA. KALAU KITA MENYOKONG MEMBELI - SIAPA LAGI YANG AKAN MENGANGKATNYA... BILA KITA MENYOKONG - AKAN WUJUD PENGELUAR ZAKAT - INFAK DAN SEDEKAH DI KALANGAN KITA MAMPU MENGWUJUD TABUNG KEWANGAN TANPA FAEDAH

    ReplyDelete
  2. Kita semua perlu sokong produk bumiputera Muslim jika boleh Kita perbanyakkan rangkaian kedai barangan Muslim diseluruh negara terutama seperti felda niaga jika dulu hanya dibuka difelda sekarang sepatutnya dibuka dibandar bandar besar Dan diperluaskan diseluruh negara

    ReplyDelete

Powered by Blogger.