Sokong Beras Juara, beras keluaran usahawan Melayu

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.


Islam Melayu Bersatu
Jom viralkan satu lagi produk buatan Melayu Islam iaitu Beras Juara keluaran syarikat Juara Selera Sdn Bhd yang berpusat di Parit Buntar, Perak dan syarikat ini dimiliki oleh usahawan Melayu Islam yang berjaya iaitu Encik Zulkifli Jamaldin. Beras Jenama Juara ini boleh didapati di pasaraya Mydin, Pernama, Tesco dan Aeon Big.
#KreditNurIslam 

Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

2 comments :

  1. selain dari menyokong penghasilan bangsa Melayu untuk bangkit dari terkebalakang dan sering tertinggal, saya juga menyokong tulisan jawi yang dipaparkan. masalahnya, ada beberapa keluaran bumiputra ini tidak diedarkan ke seluruh negara. Hidupkan juga tulisan jawi dikedai-kedai anda sebagai kita mula bersatu dan mahu menghidupkan semula kegemilangan emas yang pernah kita lampaui dahulu. Kita adalah penghulu di negara kita. Kelemahan kita ialah apabila kita lazimkan ayat kita bukan lagi tuan. Kita pernah panggil Inggeris sebaai tuan kita. tetapi setelah Inggeris pergi, kitalah yang menggantikan kedudukan ketuanan tersebut. Jangan biarkan arus siasah yang bercelaru menghakisnya. Saya bukan orang politik tetapi saya orang Melayu yang memandang politik itu satu perebutan atas sifatnya, kononnya demokrasi terpalit dgn pencemaran. Niaga itu satu keperluan bangsa kerana di dalam perniagaan untung itu kita akan membayar zakat, penguat ekonomi Islam.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.