Bagi yang betul-betul serius nak mula bisnes kebab, sila baca ni

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.


Bangsa Melayu bukan tak pandai berniaga... berilah peluang dan ruang


SETELAH DITIPU DALAM BISNES, LELAKI INI BANGKIT SEMULA MELALUI BISNES KEBAB
.
Saya nak share cerita Tuan Mat (nama samaran)
.
Melalui platform bisnes kebab Tuan Mat berjaya untuk bangunkan semula bisnes beliau dan mula langsaikan hutang tertunggak yang menyebabkan nama beliau disenaraihitamkan oleh pihak bank.
.
Akibat terlalu percayakan orang lain, Tuan Mat telah ditipu oleh kawan sendiri semasa baru memulakan bisnes. Projek telah berjalan namun Tuan Mat tidak mendapatkan bayaran yang dijanjikan.
.
Ketika berada dalam keadaan buntu, Tuan Mat melihat bisnes kebab mempunyai peluang yang cerah untuk membina semula bisnes beliau. Hasil jualan barangan perniagaan sedia ada, Tuan Mat membeli lori dan barangan keperluan perniagaan kebab untuk memulakan bisnes kebab beliau.
.
Kini, melalui perniagaan kebab ini, Tuan Mat telah berjaya untuk menjana jualan sehingga mencecah RM50,000 setiap bulan. Tuan Mat mula menyelesaikan hutang yang tertunggak dan terus membangunkan bisnes kebab beliau.


Kalau anda nak mula bisnes kebab dan jana jualan macam Tuan Mat, buat 3 langkah ini:
.
Langkah 1: Pilih lokasi perniagaan
.
Langkah 2: Daftar untuk Madina Apprentice Program bagi mendapatkan bahan keperluan perniagaan kebab dan sokongan latihan dan pemantauan perniagaan
.
Langkah 3: Komited dan hadir program untuk memulakan perniagaan kebab
.
Nak gitau Madina Apprentice Program ada offer best.

Kalau daftar hari ini bukan dapat program latihan je tapi dapat juga dokumen pengurusan perniagaan supaya bila anda dapat uruskan perniagaan kebab tanpa rasa pening kepala.
.
Whatsapp saya sekarang kalau nak jadi macam Tuan Mat.
.
Cara 1 - Whatsapp terus 0126094643
.
Cara 2 - Klik saja website kat bawah. Nanti anda akan terus Whatsapp saya.
http://wasap.my/60126094643


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

No comments

Powered by Blogger.