Hukum kesucian kasut atau barangan dijalanan


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


[07/10, 11:25 p.m.] Aku adalah Saya: ust baru2 ni saya ada lalu atas tanah yg basah yg mana disitu ada kasut yg sy rasa kebiasaannya digongong anjing, saya tak sentuh pun tp disebsbkan tanah tu basah..apakah najis berpindah pada kaki saya?
[07/10, 11:26 p.m.] ust mahyudin: Najis yg dh terkena tanah sekiranya x nmpak ain nya  maka di kira sudah menjadi tanah
[07/10, 11:27 p.m.] Aku adalah Saya: maknanya kasut tu kira suci la ye.... sbb kawasan kami ni kadang2 byk kasut bersepah anjing bawa
[07/10, 11:29 p.m.] ust mahyudin: Selagi x nmpak ain nya maka suci.
Mcm duit kita die berlegar ketangan yg kita x tau. Tapi x pernah kita dengar org cuci duit. Ini di sbbkan x nmpk ain najis


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.