Cerita 1 : ni kencing anjing ke kucing?


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


[22/10, 11:51 p.m.] Aku adalah Saya: assalam ust, pagi ni di koridor tempat kerja saya ada tompokan air berwarna mcm teh... mungkin air kencing... tapi tak pasti air kencing kucing atau anjing... nak basuh mcm biasa ke

bau mmg xde... xtau air ape... tapak kaki anjing pun xde... tp area sini anjing kucing musang... ada
[23/10, 12:02 a.m.] Ustaz Nazmi: Elok basuh dgn air paip.. alirkan utk menghilangkan was2
[23/10, 12:03 a.m.] Aku adalah Saya: x perlu anggap najis anjing la ye
[23/10, 12:04 a.m.] Ustaz Nazmi: Ya


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.