Cerita 1 : ni kencing anjing ke kucing?

Kalau ada apa-apa cerita atau produk nak dikongsi ke dalam blog ini, terus je pm facebook Kriss Merah <= klik


[22/10, 11:51 p.m.] Aku adalah Saya: assalam ust, pagi ni di koridor tempat kerja saya ada tompokan air berwarna mcm teh... mungkin air kencing... tapi tak pasti air kencing kucing atau anjing... nak basuh mcm biasa ke

bau mmg xde... xtau air ape... tapak kaki anjing pun xde... tp area sini anjing kucing musang... ada
[23/10, 12:02 a.m.] Ustaz Nazmi: Elok basuh dgn air paip.. alirkan utk menghilangkan was2
[23/10, 12:03 a.m.] Aku adalah Saya: x perlu anggap najis anjing la ye
[23/10, 12:04 a.m.] Ustaz Nazmi: Ya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.