Bila ada pekerja yang tak tutup aurat... ini yang bos diaorang buat


Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,



Seorang akan ditanya berkenaan mereka yang dibawah tanggungannya... termasuk seorang bos kepada staf bawahan

Gambar hiasan

Tringat majikan tmpt kerja aku dulu....masa tu aku la satu2nya muslim yg tak berhijab...boss panggil masuk dlm bilik dia...dia tegur dan bg ceramah sket....sblm nak ending conversation, dia kata "saya tak marah awak, terpulang pada awak nak bertudung atau tak..tp saya sbg majikan dah jalankan tugas saya dlm menegur awak. Saya taknak di akhirat nanti saya dipersalahkan sbb saya tak tegur awak sbb saya majikan di tempat awak bkerja skarang nie...." masa tu i was like tersentap dan terpana......aku x marah...tp aku tau khilaf aku....alhamdulillah, now aku cuba menutupi mana yg perlu ditutup dan cuba utk jd sempurna walaupun kekadang 'terkehel' sket....really salute my ex-boss!


Susah dapat bos macam ni....



VIRALKAN ARTIKEL DI ATAS
Klik button Facebook, Twitter, WhatsApp di bawah




Jika anda ada produk atau perniagaan Muslim nak viralkan bersama kami,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.